آبرو گالوانیزه
نوشته شده توسط : mar

ویژگی های پروفیل آبرو؛ پروفیل آبرو چیست؟

پروفیل نوعی مقطع توخالی و باز است. برای افزایش پایداری سازه این مقطع از آهن ساخته شده می‌شود. شکل‌های متفاوتی از پروفیل‌ها توسط کارخانه‌های مختلف تولید و به بازار عرضه می‌شوند. این نوع پروفیل از دسته مقاطع فولادی از جنس آهن است. به‌منظور استحکام بخشیدن به فونداسیون سازه و مقاومت در برابر لرزش‌ها از پروفیل آبرو استفاده می‌شود. جهت تخلیه آب حاصل از باران یا برف از سقف‌ها و یا به‌منظور عبور آب و فاضلاب از سطح زمین از پروفیل آبرو استفاده می‌شود.

لازم به یادآوری است که پروفیل آبرو گالوانیزه برای سقف‌های شیب‌دار یا شیروانی‌ها استفاده می‌شود و باعث می‌شود که آب‌ها روی این سطوح جمع نشوند و به سمت زمین راه پیدا کنند. برای انتقال درست آب به سمت زمین برای حفظ سازه در مقابل خطرات احتمالی از جمله رطوبت و فرسایش از پروفیل آبرو استفاده می‌کنند. پروفیل آبرو، به‌ دلیل اینکه با آب تماس مستقیم دارد، به‌آسانی قابلیت زنگ‌زدن و خوردگی دارد. به همین علت معمولاً آن را با فرایند گالوانیزاسیون یا ورق سیاهی که پوشش رنگ‌روغنی دارد، می‌سازند.

از مهم‌ترین ویژگی های پروفیل آبرو مقاومت در برابر زنگ‌زدگی و فرسایش است. باتوجه‌به کاربرد آبرو در ساختمان این پروفیل به ضخامت زیادی نیاز ندارد. پروفیل‌های آبرو را برای اینکه وزن سنگینی به سقف و پایه‌های ساختمان وارد نکنند با ضخامت کم و وزن سبک می‌سازند.

مقاله پیشنهادی:   مزایای خم کاری ورق و کاربرد آن

آشنایی با ویژگی های پروفیل آبرو

آشنایی با ویژگی های پروفیل آبرو

پروفیل آبرو به‌عنوان یک عنصر کلیدی برای پوشش انواع سقف‌ها در ابعاد و اندازه‌های مختلفی تولید می‌شود. این پروفیل‌ها به دو صورت یک‌طرفه و دوطرفه ساخته می‌شوند که ویژگی‌ های پروفیل آبرو در هرکدام خاص و متفاوت است. پروفیل آبرو یک‌طرفه یعنی پروفیلی که فقط از یک طرف به پروفیل‌های دیگر وصل می‌شود. پروفیل‌ آبرو دوطرفه نیز پروفیلی است که در هر دو طرف لبه دارد و به دلیل این قابلیت پروفیل‌های دوطرفه از هر دو سمت به دیگر سازه‌های پروفیل وصل می‌شوند. این پروفیل‌ها از نظر اتصال، مسیردهی آب و سرعت انتقال آب با هم تفاوت‌هایی دارند.

پروفیل آبرو به بهبود عملکرد سیستم‌های هدایت آب کمک می‌کند. همچنین با کاهش نیاز به تعمیرات مجدد و جلوگیری از ایجاد مشکلات ناشی از تجمع آب، به صرفه‌جویی در هزینه‌های نگهداری ساختمان نیز منجر می‌شود؛ بنابراین کاربرد آبرو در ساختمان و استفاده صحیح از آن، نقش مهمی در حفظ سلامت و بقای ساختمان دارد. ویژگی های پروفیل آبرو به شرح زیر است:

  • وزن پروفیل آبرو: وزن این پروفیل‌ها بستگی به نوع یک‌طرفه یا دوطرفه بودن، ضخامت و طول آن‌ها دارد؛ اما به‌طورکلی وزن پروفیل آبرو معمولاً بیشتر از ۷۰ کیلوگرم است.
  • ارتفاع: باتوجه‌به ویژگی‌های خاص سازه و درخواست مشتریان این اندازه می‌تواند تغییر کند؛ اما ارتفاع پروفیل آبرو معمولاً ۱۶ سانتی‌متر است.
  • ضخامت پروفیل آبرو: ضخامت این پروفیل‌ها معمولاً بین ۲ تا ۳ میلی‌متر تغییر می‌کند. انتخاب ضخامت مناسب بستگی به نوع کاربرد آبرو در ساختمان و نیازهای پروژه دارد.
  • طول پروفیل آبرو: یکی دیگر از ویژگی های پروفیل آبرو طول است. استاندارد طول این پروفیل‌ها ۶ متر است؛ اما باتوجه‌به نیاز پروژه، امکان تولید در طول‌های مختلف نیز وجود دارد.




:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 بهمن 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: